Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Spritförrådssittning :)

Publicerad 2010-12-20 23:55:48 i Allmänt,

Jag sprang några minuter tidigare från jobbet i lördags till tåget, för att upptäcka att det var inställt. Fick åka buss istället! Men jag kom fram i skaplig tid iallafall :)

Framme hos mina underbara PrU så var det förberedelser och sen Spritförrådssittning! Det första jag gör är att ramla i bastun, utan att ens ha smakat på drickat men glaset i min hand höll och jag spillde ut minimalt! Jag kan säga att jag har ett fint blåmärke på benet nu :P
Sen gick vi in i förrådet och förlustade oss! Det som händer på sittningar stannar där men lite bilder blir det allt ;)Kvällen slutade met att 6 av 7 personer som var på sittningen somnade i våra soffor och sov en skön natts sömn :) tack för en jättebra kväll, jag är så glad att jag åkte upp till er!

På söndagen köpte jag två tavlor för att sen konstatera att tåget hem var inställt... Och det gick ingen buss den här gången. Fick vänta på nästa som totalt var ca 45 min sent... Pust, det där med SJ, det är spännande! Kom hem tillslut iallafall och tyckte synd om han som satt bredvid mig som egentligen skulle ha varit i Egypten men inte fick gå ombord på planet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela