Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Bygghelg

Publicerad 2019-03-17 19:33:59 i Allmänt,

Thomas kom ut i torsdags kväll så hela fredagen kunde kan fixa saker i huset! Boomer fick vara ute och hoppa och var en mycket glad katt 😊 Thomas hämtade mig på jobbet för att vi sedan skulle vidare på Tacokväll hos Allisons 😊 Alltid gott och trevligt, som vanligt! Dock blev det lite sent... För det är kanske inte optimalt att jobba en hel dag, umgås med vänner och sen lägga sig vid tolv... Men vad gör man inte för en paus med goda vänner!
Lördag så släppte Thomas av mig på jobbet innan han for vidare till huset och fortsatte bygga. När jag och mamma jobbat klart så anslöt vi oss till honom och mamma lärde ut sina bästa tapetserings tips på det som var kvar i sovrummet! Så nu är alla tapeter uppe - äntligen 😊
Söndag och Robbin och Pappa kom hit för att hjälpa oss med taket i sovrummet. Eller ja taket var Pappa och Thomas bestyr medan Robbin bråkade med elen. Det är spännande eldragning i detta hus 😉 Jag stod för matlagning och hann även måla våra garderobs dörrar en gång till! Vi är otroligt glada för denna hjälp för nu har vi äntligen ett tak i sovrummet 😊 Nu är det bara ena garderoben, golv och lister kvar! Det är verkligen när inflytt i sovrummet snart och som jag längtar!
Boomer har varit ute och skuttat hela dagen för att sen komma in och däcka på soffan... Men innan har gjorde det så passade han på att hoppa upp på bordet och bränna pälsen på ett stearinljus... Rakcarns katt vad det hade kunnat gå illa. Nu blev han bara lite svedd, rädd och lite kortare päls på ena sidan... Ljuset slocknade som tur var och katten fattade inte eld. Han har även lärt sig att öppna dörrar och fånga fåglar denna helg... Tror han tycker det var mycket roligare än att bränna pälsen!
Våran älskade buskatt, sover ibland mellan husse och matte!



Snart klart 😊😊😊


Lyckats få denna amaryllis att blomma om två år nu 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela