Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Midsommar

Publicerad 2019-06-22 11:48:43 i Allmänt,

Igår firade vi midsommar med familjen och att min moster fyllde år 😊 Perfekt att kunna gå rakt över vägen för lite firande! Vi gjorde en paj med spenat från landet och tog med. Vi hade inte planerat så mycket annat då vi inte visste hur det skulle bli med bebisen och så... Men den är "snällt" i magen trots att jag försöker med det mesta för att lura ut den! Igår fick den till och med en egen krans och vi lekte lite mer men kameran. Boomer var dock inte lika imponerad av våra foto upptåg 😂 Mer plågad min får man leta efter!
Kvällen blev lugn med film i soffan 😊 Så nu är nya soffan i vardagsrummet invigd, dock så hittar vi inte skruvarna till teven så det fick bli film på Thomas dator... Men snart så ska det väll bli lite ordning här! Men innan vi gör för mycket ordning så ska vi få upp lister, annars lär de aldrig komma upp 😉






Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela