Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Jobbhelg

Publicerad 2018-10-23 08:31:09 i Allmänt,

I helgen så hade vi Lindberg visning - väldigt kul och uppskattat! Full fart på alla fronter! Så jag var bra trött i benen efter 5 timmar på jobbet... Men jag har beställt mig ett par, väntar med spänning på mina nya glasögon 🤓 Det blev sedan en lugn kväll i tv soffan...
På söndagen så väckte katten oss vid 8 tiden, då var det bara att kliva upp. Vilket sen resulterade i att vi började göra äppelmos kl 9 en söndagsmorgon, helt normalt... Men 8 burkar blev det totalt så nu är lagret påfyllt inför vintern 😊 Pappa och Helen kom förbi på lunch och fika, var väldigt trevligt att ses en stund utanför jobbet! Vi har fått en soffa av dem så nu har även första möbeln flyttat in i mormors hus (kanske vi också snart 😲)!
Det blev även en tur till återvinningsstationen och sen handling. Det som skulle bli kompletterings köp blev en storhandling... Men nu har vi mat för ca 2 veckor framöver 😉 Vi hann även gå en promenad på söndagen innan det var dags för middag och sen en stund i soffan innan vi sa godnatt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela