Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, VĂ€nner, KĂ€rlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, GlĂ€dje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

En helg o En helg i Bryssel 😊

Publicerad 2018-11-06 08:30:02 i AllmÀnt,

I fredags var det dags att vara lite lĂ„ngledig och Ă„ka till Lovisa i Bryssel! Vi mötte upp Charlotta och Andreas i Nyköping och tog flyget dĂ€rifrĂ„n! VĂ€l framme i Bryssel gick vi till hotellet för att sen ge oss ut och fika. DĂ€refter vĂ€ntade helgens stora hĂ€ndelse nĂ€mligen Lovisas 30 Ă„rs kalas 😊 Vi blev upphĂ€mtade med bil för lokalen vi skulle vara i var ca 20 min utanför stan! DĂ€r var det full fart, dansgolvet var igĂ„ng, maten var uppdukad och ett 40 tal personer hade samlats! VĂ€ldigt trevligt hade vi. Tack sĂ„ mycket för att vi fick komma! (Missade dock att ta kort...) Men allt var jĂ€ttefint och mysig lokal att vara i!
Vi kom hem vid 2 tiden och dÄ var det bara att krypa ner i sÀngen... PÄ lördagen gick vi in för att göra stan! Vi gick planlöst mot stan med sikte pÄ centrum. Vi sprang pÄ en skrÀpmarknad, den kissande pojken och flickan och diverse andra sevÀrdheter och butiker. Ca 17000 steg senare fick vi vila en stund pÄ hotellet innan vi gick till Lovisa för puzzabuffe pÄ kvÀllen med hennes familj. Mycket trevligt! Tror dock att alla var lite slitna...
Söndagen blev en lugn dag med bad pĂ„ hotellet innan vi gick till bussen. Blev mer en transport dag. 
Nu Àr jag hemma tvÄ dagar och laddar om batterierna lite innan jag Äker till Estland imorgon... Full fart hÀr!





Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela