Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

30 års firande med familjen

Publicerad 2018-06-18 08:38:33 i Allmänt,

Efter jobb kommer fix, cyleltävling och firandet av våra födelsedagar med familjen! Lördag kväll blev storhandling och sen förberedelser för söndagen! Ställde även iordning flädersaften som behöver dra ett tag...
Så söndag och upp tidigt för att åka till Lida och Mtb tävling! Det var väldigt varmt och jag njöt av solen i skuggan medan Thomas svettades på cykeln! Dock var det massor av mygg i skogen där Thomas lurat in mig för att langa... Men men, vad gör man inte för sin man?
Vi hann komma hem, hoppa snabbt genom duschen och sen var gästerna hos oss! Tur att några var lite sena och resten fick hjälpa till!
Vi serverade olika fiskar med varm potatissallad, mycket uppskattat 😊 Sen provade jag ett nytt recept, rabarbertårta med flöderkräm och färska jordgubbar - blev en riktig succé 😊 Vi fick väldigt fina presenter och blev så bortskämda! Tack familjen!








Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela