Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Hemhemma och Mässa

Publicerad 2018-02-12 09:14:36 i Allmänt,

Denna helg har varit full med trevligheter. I torsdags kväll åkte vi hem till mamma efter jobbet för att få lite tid där. I fredags lyckades vi med konststycket att göra ingenting!!! Helt otroligt för att vara oss. Vi gick två promenader i solen, åt god mat, åkte spark och hade fredagsdrink 😊 Så skönt att bara ta det lugnt.
Lördagen började med scoutmöte för min del, nu börjar det närma sig dust. På em åkte vi och fikade vid sigridslunds café, sista chansen innan de tyvärr stänger... Var väldigt trevligt och gott! Vi åkte på sightseeing i byggde sen och vi åkte nog över varenda liten väg vi hittade... Väl hemma hos mamma igen blev det lite mer scouting och sen middag innan vi åkte tillbaka till Sthlm.
Söndag och Klarsyntmässa! Mässan är årets höjdpunkt tycker jag. Jag och Stina köpte in lite bågar, pratade med många leverantörer, åt god mat och gick på föreläsningar. Nu är jag full av idéer och energi för hur vi ska göra vår butik ännu bättre 😊
Efter mässan blev det de beryktade kycklingburgarna hos Allisons. Väldigt trevligt att få avsluta helgen i godavänners lag 😊 




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela