Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Veckan efter bröllopet

Publicerad 2017-09-15 09:26:29 i Allmänt,

Söndagen bestod av städning av lokalen vilket gick väldigt smidigt tack vare alla vänner och familj som nästan hade städat klart när vi kom dit. 

Därefter hem och äta lite lunch. Min syster var nyfiken på alla paket vi hade fått och det var vi också så vi började öppna - Tack alla för de fantastiska presenterna 💜 Katten tyckte att det var så jobbigt att öppna paketen så han somna i en påse 😂 

Måndag och sovmorgon! Dagens händelse var att åka till Katrineholm och träffa Lovisa och Joshua! Mycket trevligt! 

Tisdag for vi ner till Horn till Thomas familj. Vi tog det ganska lugnt och hade en trevlig stund där. Onsdag blev också en lugn dag med svampletning och sedan middag på Smak by Simon i Vimmerby 😊 Väldigt god mat och jag kan varmt rekommendera det stället! Smårätter av hans favoriter! 

Vi åkte hem till mamma på onsdagskvällen i hällregn... Inte så kul att köra då men det gick bra! Torsdag gjorde vi inte så mycket på fm. Men på em blev det glass på grinda med Martina, Andreas, Marcus, Robbin och Johanna 😊 Trevligt och gott! Därefter hem till pappa för middag och sova en sista natt på landet! 

Fredag morgon och vi klämde in allt vi kunde i bilen... Oj vad saker vi tagit med och fått! Cykeln och bröllopskläderna fick lämnas kvar för bilen var sprängfylld. Det hindrade inte oss från att stanna på Saltå kvarn och äta lunch och handla lite mat i deras shop! För 5 kg havregryn går väll alltid åt?? 😂 Jag älskar den säcken, tycker den är så himla fin! 
Väl hemma hade vi en hel del uppackning att göra innan Emma och Phil kom över på lite drinkar 😊 Mycket trevligt som vanligt 💜 Och vi skrattade åt alla historier från bröllopet och njöt av att få ha delat denna stund med våra vänner! 

På lördagen blev det shopping på MOS - vi som inte har några saker sen innan behövde lite fler... 😜 En heldag och sen mys i tv soffan! Söndagen blev lugn med tvätt och plock i lägenheten. Packade upp några av bröllopspresenterna och ställde i ordning! Invigde även den nya oljelampan 😊 En väldigt bra vecka efter bröllopet med semester! 💜


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela