Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Bröllopsdagen

Publicerad 2017-09-12 09:31:17 i Allmänt,

Dagen vi hade planerat för i nästan ett år... Nu var den äntligen här och jag vaknade tidigt vid kl 6. Gick upp och fick en trevlig frukost på Svenhem tillsammans med Emma. Därefter hämtades Magnus upp och vi åkte vidare till Katrineholm för att fixa hår och smink. Det blev en trevlig stund med skitsnack, bubbel, foton och mycket mer. Vi satte oss enligt plan i bilen och åkte hem till mamma för att möta upp resten av bröllopssällskapet. Där hade Thomas med sina vänner fått lunch och var nu redo för några foton. Vi fotade oss alla, var försig, mig och Thomas, med fåren, med katten och i studsmattan! Allt detta på ca 30 minuter! Därefter åkte alla och jag, Thomas och Emma stod kvar. Det var lite märkligt dessa 30 minuter innan vi skulle gå in i kyrkan men det gick fint 😊 

Utanför kyrkan så pratade vi lite snabbt med prästen innan det var dags. Vi gick i ryckig tack upp för gången då vi kom på oss hela tiden med att inte gå för snabbt... Under vigseln så blev det två kyssar istället för en, fin sång av min syster och bra tal av prästen Maria. När det var dags att gå ut sken vi som solar och gästerna var rörda. 
Vi fick en mängd ris över oss och sen började kramkalaset utanför kyrkan. 
Solen sken och vädret visade sig från sin bästa sida!  
Vi åkte jaguar med Kjell från kyrkan, stannade för att dricka bubbel och ta fantastiska bilder i en vete åker 😊 Då åkte alla gäster förbi och tutade och vinkade! Vilken känsla! 
Därefter hem till pappa för att ta fler bilder på oss och solen sken! 
Mot festplatsen och där väntade en häst och vagn som skulle ta oss sista biten - vilken överraskning 😊 
Väl framme fick vi bubbel och började mingla med våra gäster! Vi gjorde det smarta att dela på oss och på så sätt fick vi prata med väldigt många gäster 😊 
Middagen kom väldigt snabbt efter vi kom till festplatsen och vi fick gå in i en magisk sal (i ladan). Det var så himla fint med de dukade borden och levande ljus. Vi blev serverade fantastiskt god mat som tillagades delvis på murika utanför! Många höll tal och spexade för oss 😊 Middagen gick och vi hade det så trevligt! Jag hade kunnat sitta ännu längre men det var snart dags för en paus innan tårtan dukades upp. Vi skar upp en bit av denna goda tårta som vi delade på! 
Därefter blev det vals som gick över förväntan och sen var festen igång. Lite segt i början på dansgolvet men det tog sig! 
Vi blev överraskade av klädnypeleken och kommer få en händelse/upplevelse varje månad ett år framöver. Ska bli fantastiskt och vi hoppas kunna börja med detta redan i år med Bryssel 😊 
Därefter dansade vi på tills vi inte orkade mer vid kl 3. Vi hade fixat "taxi" och Håkan skjutsade oss till Svenhem där han väntade uppe och tände ljus, hade ställt fram färsk frukt och chokladdoppade jordgubbar. Emma hjälpte mig ur klänningen och sen åt vi lite frukt innan vi somnade, trötta och leendes. 
💜

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela