Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, VĂ€nner, KĂ€rlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, GlĂ€dje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Halloween 🎃

Publicerad 2017-10-30 09:20:21 i AllmÀnt,

Förra veckan var en bra vecka. Min förkylning började ge med dig och jag kĂ€nde inspiration för trĂ€ning. SĂ„ tvĂ„ pass i helgen, cirkeltrĂ€ning och body attack! Body attack var sjukt jobbigt med vĂ€ldigt kul, var ett prova pĂ„ pass och jag fick upp flĂ„set vĂ€ldigt snart vilket Ă€r meningen! Idag blev det ocksĂ„ gymmet innan jobbet, kanske inte Ă€r sĂ„ dumt att stĂ€lla om klockan trots allt... De har klĂ€tt in hela gymmet med halloween pynt 😊 Spindlar i nĂ€t och skelett. Trevligt att de ocksĂ„ gör lite fint för denna helg som var. Vi har Ă€ven pyntat i butiken. SĂ„ himla snygg skyltning och Ă€lskar vĂ„ran döskalle med godisögon som ser galen ut!! 


Vi har haft franskt besök i helgen 😊 Gustav hade tvĂ„ vĂ€nner frĂ„n Frankrike över pĂ„ besök och de behövde nĂ„gonstans att sova. SĂ„ vi stĂ€llde upp och hade en vĂ€ldigt trevlig fredagskvĂ€ll med middag och drink 🍾! 

I lördags var vi en svĂ€ng pĂ„ stan och gick lite Ă€renden, bla sĂ„ inhandlade vi nya salt och pepparkvarnar som vi bestĂ€mt att föra för presentkortet vi fick pĂ„ bröllopet 😊 Den stora hĂ€ndelsen för dagen var Ă€ndĂ„ att gĂ„ pĂ„ street art utstĂ€llning pĂ„ Magasin 9 i VĂ€rtahamnen. Jag Ă€r ju ingen museum mĂ€nniska med detta var riktigt bra! Massor med konst som har funnits i vĂ€rlden ute pĂ„ gatorna. Vissa finns kvar, vissa Ă€r övermĂ„lade. Jag gillade skarpt alla 3D illusioner och hur levande allt kan se ut. DĂ€r var vi rĂ€tt lĂ€nge och tittade pĂ„ allt. Lite eftermiddags mellanmĂ„l med vin pĂ„ magasinet medans vi begrundade allt vi hade sett och sen ivĂ€g till Strep för middag! Laxburgare och hundmys avslutade lördagen. En vĂ€ldigt bra dag. Söndag blev lugn med trĂ€ning, lite plock i lĂ€genheten och slappade framför teven. 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela