Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Veckan

Publicerad 2017-11-20 09:18:49 i Allmänt,

Nu händer det sådär mycket saker att jgg knappt hinner med... Många roliga saker med de är fortfarande många och kräver min uppmärksamhet.

Hämtade ut en ny telefon i måndags 😊 Vi är inte helt överens än men det tar sig
😉 
Förra veckan hade vi planer alla kvällar förutom måndag. Men när både tisdagens och onsdagens planer ställdes in så fick vi en mycket lugnare vecka än väntat! 
Torsdagen började med kurs, Klarsynts kompetensdagar. Väldigt bra föreläsare och kul att komma ut på något annat! 
Kvällen blev dejt med mannen för att titta på Anders och Måns 😊 Det var väldigt bra och blev många skratt! 
Fredag kurs igen fram till kl 14 och sen kompa jag ut och åkte till MOS för att vänta in Charlotta 😊 Det blev lite shopping och sen en lång fika. Vi hade inte träffats sen bröllopet så det fanns lite att ta igen... 😊
Fredagkväll med fredagadrink. 
Lördag kom pappa för att hjälpa oss med allt som är kvar i köket. Dock så behöver vi nog göra om golvet så nu har vi ett köksprojekt igen... Lister till sovrummet blev det iallafall 😊 Skönt att ett rum är klart! Resten av lördagen blev lugn med lite fix och städ. Söndag med lång sovmorgon, storhandling, sortera sopor och sen fixa med saker. Det är lite konstigt att det finns så mycket att fixa med i våran tvåa... Men nu är alla bröllopsfoton genomgånga, vi är ett steg närmare tackkort och det känns väldigt bra. Många projekt på g framöver! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela