Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Bryssel

Publicerad 2017-11-13 09:20:46 i Allmänt,

Det var äntligen dags att hälsa på Lovisa och Joshua i Bryssel! Vi gjorde våran första klädnypan från klädnypeleken vi fick i bröllopspresent från våra Toastmasters! 😊 

Så vi tog flyget på fredag fm och landade i ett regnigt Bryssel. Vi hittade in till stan och åt lunch för att vänta på Lovisa! 
Därefter lite turistande i en rasande fart och några sevärdheter avklarades. 
Vi fick vila en liten stund hemma innan vi gick till deras kvarterskrog och åt typisk belgisk mat. Mycket gott och trevligt! 

Lördag och lite sovmorgon innan vi åkte in till stan för en guidad tur i ett litet ölbryggeri. Där skapades öl utan tillsatser i ett dragit hus, på samma sätt som det gjort genom tiderna. Väldigt intressant och spännande öl. 
Lunch blev aningens sent på ett ställe som serverade bra snabbmat. 
Därefter åkte vi till affären och köpte på oss lite öl och choklad innan vi hamnade hemma hos Lovisa. Lagade middag, hade ölprovning och snackade en massa skit. Tanken var att vi skulle gå ut men kom inte så långt... Och tur var väll det för det visade sig att ca 300 fotbollssupportrar drabbade samman precis där vi hade tänkt att gå. En trevlig kväll fick vi iallafall 😊 

Söndag och upp lite tidigare. Vi tog bilen till Atonium och tittade på denna stora atom. Därefter lite bil sightseeing och ett monument från 1:a världskrigets slut. Solen sken och vi åt våfflor i en park! Belgiska våfflor är ju bara så gott! Vi satte oss i bilen igen och tur var det för några minuter efter solen kom haglet och ösregnet! Det vänder snabbt i Belgien... Vi åkte hem och gjorde lite lunch, fikade och hade en lugn em hemma hos Lovisa och Joshua innan vi fick skjuts till flyget! 
Tack vänner för en väldigt trevlig helg 😊 (Mer bilder kommer när jag laddat in dem från min riktiga kamera) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela