Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Långhelg

Publicerad 2017-02-13 09:43:43 i Allmänt,

Dags för ännu en långhelg :) Började fredagen med att gå upp i vanlig tid, spana in det ny öppnade gymmet i Stuvsta! Det var väldigt flådigt och fint. De hade special pris till söndag kväll så fick fundera lite på om jag ville teckna abonnemang eller inte... Efter gymmet for vi till Upplands Väsby för att trycka våra bröllopsinbjudningar, vi fick fin hjälp på tryckeriet och efter ca 45 minuter hade vi kommit överens om hur det skulle vara och det känns jättebra! Därefter styrdes bilen mot Häggvik för an fika med Thomas kollegor. 

Nästa stopp var lunch i Nyköping och därefter växla in alla mina mynt - 726 enkronor... Skönt att få det gjort! 
Vi snackade lite skit på pappas jobb innan vi köpte semlor och for hem till Mormor :) Därefter fredagsdrink hemma hos mamma. 

Lördagen blev sovmorgon, fårbrottning, promenad med våfflor till fika innan vi åkte till pappa för middag. 
Söndagen lika lugn den. Sovmorgon, tömma bilen, lunch och fika hos mormor. Färd till Sthlm och tecknandet av gymkort :) Lugn kväll i soffan med massa nödvändigt fixande! Nu ligger Blå faran ute på Blocket. Känns lite konstigt men mest bra! 😊 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela