Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Fixar helg

Publicerad 2017-04-03 09:18:17 i Allmänt,

Ibland blir det inte riktigt som tänkt, men oftast blir det bra ändå. Vi hade planerat fixarhelg hemma i lägenheten men deftersom det brunnit hos Mormor kände vi båda att vi behövde hjälpa till där. 

Kort sovmorgon på lördag med fix i lägenheten, fixa balkongen vårfin, städa städskåpet och leta lite i förrådet och ta upp det vi behövde. Skura badrummet och konstatera att dammsugaren var trasig... Så efter lunchen packades väskan och påväg ut till landet så inhandlades en ny dammsugare, Thomas träningskläder hämtades och en tur till Hornbach för inhandling av många saker så vi nu kan fixa i lägenheten på riktigt! Därefter ner till landet! Vi fick en efterlängtad fika när vi kom fram och fick sedan en promenad innan det var dags för middag. 

Upp tidigt på söndag för att åka till mormor. Det var inte så mycket röjande som vi hade trott och det gick ganska snart att märka allt som skulle sparas och saneras. Därefter en långlunch med mormor och allmänt prat! 
Därefter blev det fix i mammas trädgård. Jag gav mig på nästa träd och fick det ganska skapligt! Det var fantastiskt väder på em igår och vi njöt av att få vara ute! 
Hemma i Sthlm igen så fixade vi lite till i lägenheten, provkörde snabeldraken och tog det lugnt en stund i soffan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela