Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Hemhemma helg med rek

Publicerad 2016-10-25 07:36:58 i Allmänt,

Helgen har spenderats hemhemma. Vi har varit hos både mor och far och fått väldigt god mat och blivit ompysslade. Men tanken med helgen var också att planera blivande bröllop. Så vi har farit runt, tittat på lokaler och blivit aningens oklokare. Trodde nog att detta skulle vara hyfsat lätt men icke. Folk kan ju inte när vi hade tänkt så nu blir det till att klura lite. Har några riktigt bra alternativ iallafall :)
Förutom det hann vi med två riktigt fina middagar, träffa mormor och Martina med familj :) Blev även en tur i skogen där vi hittade 10 svampar... Blev även lunch och fika på Sigridslund, kan varmt rekommendera alla att åka dit! Väldigt mysigt ställe och myclet fina saker!

Åter i Sthlm på söndag em träffade jag Gustav över en fika innan han tog båten vidare till Gotland :) Därefter hem till Emma och Philip för att reda ut lite frågetecken och få en myclet god middag! Full fart, nu är det vecka så jag kan vila upp mig igen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela